Diëtist en kinder eetcoach van “lekker puh”

dieetstylefoto krant eline 3 (2)

Mijn naam is Eline Voss en ik ben kinderdiëtist bij Dieetstyle Drenthe.
Bij mij kunt u terecht voor dieet- en voedingsadvies voor uw kind.

Vanuit de kinderpraktijk (Dieetstyle Junior) begeleid ik kinderen van 0 tot 18 jaar naar een lekker en gezond voedingspatroon. Samen met uw kind wordt gekeken hoe het voedingspatroon zo goed mogelijk is in te passen in zijn of haar nieuwe (di)eetstyle. Geen standaard advies of streng dieet maar een advies dat wordt afgestemd op de wensen en gewoontes van uw kind. Ieder kind is tenslotte uniek!

Door middel van opdrachten en spel wordt uw kind betrokken in de behandeling . Hierdoor wordt niet alleen de ouder, maar ook uw kind bewuster van de voeding- en leefstijlkeuzes die gemaakt kunnen/moeten worden. Voor kinderen met een koekjesbuik (overgewicht) werkt Dieetstyle Junior met de unieke methode Lekker Puh!!!

Ook behandelen we steeds meer kinderen die helemaal niets willen eten, de zogenaamde kritische eters. Door middel van spel en vrolijke werkbladen geven wij u en uw kind handvaten om het eten weer leuk te maken. Hierbij maken we gebruik van de methode van de kinderdieetcreatie.

Bij Dieetstyle vinden we: Door samenwerken sta je sterk. Dat betekent samenwerken met kinderen en ouders, maar ook met andere disciplines. Zo kan het soms verstandig zijn om de logopedist mee te laten kijken of de orthopedagoog bij de behandeling te betrekken. Daarom ben ik super blij om deel uit te mogen maken van het team ZON