Begeleider chronisch ziek zijn, autisme & gedrag

Chronika KnipselEdith Kruijt 2

“Ik ben zo moe, wil zo graag een beetje hulp om minder moe te zijn maar waar kan ik terecht?”  “Mijn zoon/ dochter heeft extra zorg nodig, ik weet gewoon niet meer hoe ik het moet doen”            “Hoe krijg ik weer structuur in huis?”                                                                                                                            “Mijn kind is zo verdrietig en boos omdat het allemaal niet lukt”
Mijn naam is Edith Kruijt, ik ben eigenaresse en tevens ervaringsdeskundige als het gaat om extra zorg binnen het gezin. Vanuit mijn werkervaring, maar ook als ouder van kinderen met intensieve zorg  merk ik dat er steeds meer behoefte is aan deze manier van zorg en ondersteuning Ieder kind verdient aandacht voor zichzelf, voor zijn ziek zijn en/of beperking!
ChroniKa biedt gezinsbegeleiding en individuele begeleiding aan gezinnen die te maken hebben met extra zorg in hun gezin.
Wil jij weten wat gezinsbegeleiding kan betekenen voor jou? Neem dan even een kijkje op http://www.chronika.nl. Veelal zullen wij waar kan met kinderen werken middels spel. Waarom door middel van spel? Spel draagt bij aan een veilige manier van communicatie en vanuit deze veilige situatie kan probleemoplossend gewerkt worden. Ook bij oudere kinderen werken wij vanuit een soortgelijke methode. Hierbij zetten wij rollenspel op diverse manieren in.
Zorg op maat
ChroniKa biedt advies, ondersteuning en begeleiding waarbij zorg op maat centraal staat. Er wordt gekeken naar het kind en naar de hulpvraag van ouders. We werken hierbij nauw samen met begeleiders en overige disciplines. Wij geloven in eigen kracht, denken in mogelijkheden en bundelen krachten om tot kwaliteit te komen.
Adres :                                                                Bezoekadres:                                                                           Keizersmantel 69                                            Centrum voor welzijn en gezondheid
7908 XA Hoogeveen                                        Het Haagje 109                                                 E-mail:                                                                7902 LD Hoogeveen                                                 info@ChroniKa.nl                                                                                                                                               Telefoon:  06-12845586